top of page
mindre.jpg

Välkommen till Nina-Maria

Om mig

Jag heter Nina-Maria och arbetar som spiritualistiskt medium. Jag erbjuder privata sittningar, andlig vägledning via telefon, Zoom eller på plats. Jag är medlem i Mediumförbundet och gått ett flertal mediumutbildningar och kurser. Jag diplomerades på Mithera Development Spiritualistiska Center men har även gått kurser med Jenny Lysell. Jag arbetar aktivt med att utvecklas och återkommer ofta till Arthur Findlay College i England som är en världsledande skola för medium och healers, där jag har gått flera kurser i medial utveckling och mina lärare har bland annat varit Mia Ottosson, Colin Bates, Lynn Parker, Chris Drew, Lynn Probert, Matthew Smith, Jackie Wright, Steven Upton och Simone Key.

om mig

Tjänster

En sittning tar 60 minuter, är sittning via telefon eller Zoom behöver du sitta i lugn och ro. Jag tar inte emot kunder under 18 år. Jag förmedlar inga olyckor eller sjukdomar och självklart har jag tystnadsplikt. Jag jobbar via telefon, Zoom eller hos mig, för bokningar mejla mig, e-post: mediumninamaria@gmail.com, eller genom att skicka ett meddelande via Facebook/Messenger: Nina-Maria Medium.

 

Medial konsultation/privat sittning

Jag tar kontakt med en eller flera anhöriga eller bekanta till dig som gått över till andra sidan och lämnar budskap från dem. Det blir ett mycket positivt möte med nära och kära som har lämnat jordelivet. Ett privat möte där andevärlden visar på sin existens till oss som fortfarande lever våra liv här på jorden. 

 

Spiritual assessment

Jag läser av din energi och ge råd angående dina förmågor och hjälper dig att förstå din unika koppling till andevärlden.

Kostnad

Som utväxling av energi betalar du för sittningen genom att göra en inbetalning  på 800:- till någon av dessa hjälporganisationer:
 
UNICEF  Swish: 902 00 17
 
BRIS  Swish: 901 50 41
 
Min stora dag  Swish: 900 51 33 

Tjänster

Bokningar


e-post: mediumninamaria@hotmail.com
   Facebook och Messenger: Nina-Maria Medium

Bokningar
bottom of page